dinsdag 21 april 2009

Verslag Bijzondere Ondernemingsraad 21 april 09

Problematiek Trumpets ( APH )

De directie deelt mee dat er enorme problemen zijn met de afgewerkte trompetten die vanuit Turkye komen per boot. Normaal gezien was het materiaal dat op het vrachtschip zit in Antwerpen op 16 april , omwille van 4 dagen vertraging te hebben in een haven in Griekenland is er speciaal transport vertrokken om de trompetten tijdig in Antwerpen te krijgen , een deel van de vracht is hier geraakt maar er zit nog een groot deel op het vrachtschip dat opnieuw vertraging heeft waaruit blijkt dat de stukken maar pas morgenvroeg om 6u00 in Antwerpen aankomen . Hieruit blijkt dat morgen 22/4 er niet kan gedraaid worden aan APH.

De directie wil dan ook een extra stempeldag invoeren voor APH op woensdag 22/4 , zodat er op donderdag 23/4 terug kan gewerkt worden. De stempeldag van 24/4 blijft eveneens behouden voor APH.

Verder deelt de directie mee dat er een discussie bezig is met de cijfers van P04 ( voorraden afgewerkt product afbouwen ) en dat er voor de officiele ondernemingsraad van 22/4 geen cijfers kunnen gegeven worden , hierdoor wordt er in overeenstemming met de vakbonden beslist om de ondernemingsraad te verschuiven naar dinsdag 28/4.

Geen opmerkingen: